VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Jardinean verkkokauppaan ja myytävien tuotteiden esittelysivulle! 

Päivitän sivua sitä mukaa, kun muilta hommiltani ehdin. Pääsääntöisesti tarkoitus on palvella pihassa kesällä tapahtumissa vierailevia asiakkaita sekä pihasuunnittelu- ja konsultointiasiakkaitani.

Suurin osa tavaroista on painonsa tai yksilöllisyytensä vuoksi ainoastaan noudettavissa Jardinean pop-up myymälästä (Turku/Yli-Maaria/Betleheminkatu 7) erikseen sovittavana ajankohtana tai tapahtumien yhteydessä.

Lahjakortit voidaan lähettää postitse kirjekuoressa ja pienemmät sekä kevyemmät tuotteet joko postitse kirjekuoressa tai postipakettina.

Kirjekuoressa lähetettävien hinnat ovat 3e / alle 50g ja 5e / 50-250g ja postipaketin hinta on 12e.

Maksuvälineenä käy toistaiseksi ainoastaan tilisiirto ennen tavaran lähettämistä tai noudon yhteydessä pankkikorttimaksu, Mobilepay-maksu tai käteinen.

Lahjakortit

Kierrätysesineet puutarhaan (vaihtuva valikoima)

Tarvikkeet puutarhaan

Puut, pensaat, havut, köynnökset välitysmyyntinä

Myynnissä välitystaimia mm. puita, pensaita, havuja, ja köynnöksiä tarjouksen perusteella. Pyydä tarjous nea.rissanen@jardinea.fi, kun tarvitset isomman määrän kasveja toimitettuna pihallesi. Kts. valikoimaa https://tahvoset.fi/tuoteryhmat/ 

Perennat ja kukkasipulit

Perennoista on myynnissä jakotaimia (lähinnä maanpeitekasveista) sekä välitystaimia suomalaisilta perennataimistoilta. Myyntiä on Avoimet Ovet- tapahtumissa touko-elokuussa. Ennakkotilaukset suuremmista määristä. 

Kukkasipuleita on myynnissä syys-lokakuussa Avoimet Ovet -tapahtumissa Jardineassa. Valikoima vaihtuu vuosittain. Ennakkotilaukset suuremmista määristä.

Pyydä tarjous nea.rissanen@jardinea.fi

Kuivakukkia kierrätysastioissa (myynnissä Rebelle Bakery Café Bistrossa Turun keskustassa)