TAPAHTUMAT

Tällä sivulla voit helposti seurata tulevia tapahtumia sekä nähdä vilahduksia menneistä tapahtumista Jardineassa. 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat tiedotteita ajankohtaisista tapahtumista sähköpostiisi (mm. avoimet ovet, puutarhakävelyt, myyntitapahtumat) https://eepurl.com/ijQxLf

TULEVAT TAPAHTUMAT 2023

Tulossa syys-lokakuussa

Avoimet ovet- tapahtumia.

Puutarhakierroksia pienille ryhmille tai puutarhakoulua halutusta aiheesta esim. työporukoille erikseen sovittavina ajankohtina. Minimiryhmäkoko 6 henkilöä. Pyydä tarjous ja ehdota päivää!

Kukkasipulien myyntipäiviä syys-lokakuussa. 

MENNEET TAPAHTUMAT 

Huhti-syyskuu 2023

Syys-lokakuussa 2022 oli kukkasipulien myyntiä pop-up myymälässä. 

Olin valinnut kestäviä, monivuotisia kukkia sekä muutamia herkkuja, joita ei muualla ole tarjolla. 

Touko-syyskuussa 2022 Jardinean pop-up myymälä oli avoinna erilaisten tapahtumien aikana. Avoimet ovet Jardineassa järjestettiin noin kerran viikossa kesän aikana.

Myynnissä oli kesäkukkia ja heiniä kierrätysastioissa, kierrätystavaroita (mm. maitotonkkia, heinäseipäitä, omenalaatikoita) puutarhaan ja paljon muuta.

Kesä- elokuussa 2022 oli Salsaa puutarhassa -tapahtumia by Studio Reynier Goméz ja Tanssitunnit Brian Ramos. Molemmilla on omat tanssikoulut Turussa, joissa he opettavat kuubalaisia tansseja. Puutarhassa ohjelmassa oli soolotansseina salsaa, reggaetonia, kuubalaista rumbaa ja sonia. Tanssivieraat saivat myös kiertää katselemassa puutarhassa.

Avoimet Puutarhat - valtakunnallisessa tapahtumassa 7.8.2022 puutarhassa vierailu satoja ihmisiä. Pop-up kahvilaa piti Rebelle Café Bakery.

Huhti- elokuussa 2022 erilaisissa tempauksissa esittelemässä toimintaa.  Piha ja Puutarhamessuilla 2.4.2022 (Turun Messukeskus), Moision koulun vanhempainyhdistyksen tapahtumassa 26.5.2022 sekä Hankkijan myymälässä useita kertoja.

5.9.2021 Avoimet ovet Jardineassa ja kukkasipulien myynti

7.8.2021 Yksityistilaisuus / 30-vuotis synttärit Jardinea -puutarhassa pihapelien, jutustelun, herkuttelun ja musisoinnin kera. Ihanan aurinkoinen synttärisankari sai ihanan tunnelman luotua sateesta huolimatta!

20.6.2021 Avoimet Puutarhat -valtakunnallinen tapahtuma keräsi pihallemme kiertämään ja nauttimaan noin 300 ihmistä. Aurinko porotti koko päivän, mutta onneksi myös katveessa pystyi istuskelemaan ja nauttimaan Café Hallonbladin pop-up kahvilan antimista. Kaikin puolin onnistunut päivä!