TAPAHTUMAT

Tällä sivulla voit helposti seurata tulevia tapahtumia sekä nähdä vilahduksia menneistä tapahtumista Jardineassa.

TULEVAT TAPAHTUMAT 2023

Liput maksullisiin tapahtumiin voi maksaa paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Ei ennakkomyyntiä. 

Tulossa mm. Avoimet ovet- tapahtumia 5/2023 alkaen, Salsaa Puutarhassa -tanssitapahtumia 6/2023 alkaen, kesäkukkien myyntiä keväällä, kukkasipulimyyntiä syksyllä, opastettuja puutarhakierroksia sekä puutarhakoulua.

MENNEET TAPAHTUMAT

Syys-lokakuussa 2022 oli kukkasipulien myyntiä pop-up myymälässä. 

Olin valinnut kestäviä, monivuotisia kukkia sekä muutamia herkkuja, joita ei muualla ole tarjolla. Syksyn 2023 valikoiman päätän keväällä 2023 ja ennakkovarauksia on mahdollista tehdä 6/2023 alkaen.

Touko-syyskuussa 2022 Jardinean pop-up myymälä oli avoinna erilaisten tapahtumien aikana. Avoimet ovet Jardineassa järjestettiin noin kerran viikossa kesän aikana.

Myynnissä oli kesäkukkia ja heiniä kierrätysastioissa, kierrätystavaroita (mm. maitotonkkia, heinäseipäitä, omenalaatikoita) puutarhaan ja paljon muuta.

Kesä- elokuussa 2022 oli Salsaa puutarhassa -tapahtumia by Studio Reynier Goméz ja Tanssitunnit Brian Ramos. Molemmilla on omat tanssikoulut Turussa, joissa he opettavat kuubalaisia tansseja. Puutarhassa ohjelmassa oli soolotansseina salsaa, reggaetonia, kuubalaista rumbaa ja sonia. Tanssivieraat saivat myös kiertää katselemassa puutarhassa.

Avoimet Puutarhat - valtakunnallisessa tapahtumassa 7.8.2022 puutarhassa vierailu satoja ihmisiä. Pop-up kahvilaa piti Rebelle Café Bakery.

Huhti- elokuussa 2022 erilaisissa tempauksissa esittelemässä toimintaa.  Piha ja Puutarhamessuilla 2.4.2022 (Turun Messukeskus), Moision koulun vanhempainyhdistyksen tapahtumassa 26.5.2022 sekä Hankkijan myymälässä useita kertoja.

5.9.2021 Avoimet ovet Jardineassa ja kukkasipulien myynti

7.8.2021 Yksityistilaisuus / 30-vuotis synttärit Jardinea -puutarhassa pihapelien, jutustelun, herkuttelun ja musisoinnin kera. Ihanan aurinkoinen synttärisankari sai ihanan tunnelman luotua sateesta huolimatta!

20.6.2021 Avoimet Puutarhat -valtakunnallinen tapahtuma keräsi pihallemme kiertämään ja nauttimaan noin 300 ihmistä. Aurinko porotti koko päivän, mutta onneksi myös katveessa pystyi istuskelemaan ja nauttimaan Café Hallonbladin pop-up kahvilan antimista. Kaikin puolin onnistunut päivä!