PALVELUHINNASTO 2022

Esimerkkihintoja - kysy myös muita palveluita esim. tilaisuuden järjestämistä pihallamme. Lisäksi välitän puutarhakasveja (puita, pensaita, havuja, köynnöksiä sekä perennoja suunnitelmiin keväästä syksyyn. Kasveista annan aina erillisen tarjouksen pyynnöstä. Kts. valikoima mm. https://tahvoset.fi/tuotteet/

Opastettu pihakierros pihassamme

Osallistujamäärä max 10 henkilöä, kesto n. 1h. Seuraa tapahtumia Facebookissa tai varaa omalle seurueelle yksityinen kierros. Tulossa teemakierroksia. Hinta per henkilö.

10€/hlö

Valokuvaussessio pihassamme

Hääkuvaukset, rippikuvaukset ja muut kuvaukset, kesto 2h.

40€

Pihakonsultaatiokäynti pihassasi

Suullista konsultaatiota pihan hoitoon liittyviin ongelmiin, kasvivalintoihin tai kasvien sijoitteluun, kesto 2h.

150€

Pihasuunnitelma/rivitalon piha tai jokin yksityiskohta pihassa

Autocadilla piirretty suunnitelma, sisältää kasvien sijoittelut, lukumäärät ja istutus- sekä leikkausohjeet. Annan lisäksi tarjouksen valituista kasveista toimitettuna pihallesi.

500€

Pihasuunnitelma/omakotitalon piha (1.000 - 1.500m2)

Autocadilla piirretty suunnitelma, sisältää toimintojen suunnittelun, kasvien sijoittelut, lukumäärät sekä istutus- ja leikkausohjeet. Annan lisäksi tarjouksen valituista kasveista toimitettuna pihallesi.

1.850€

PALVELUKUVAUKSET

OPASTETTU PIHAKIERROS

Opastettu pihakierros pihassani max 10 hlölle (kesto n. 1h), jossa kerron kasveista ja niiden hoidosta. Tulossa myös teemakierroksia (esim. syötävät kukat, helpot puutarhakasvit, maanpeittoperennat)

Merkitse kiinnostuksesi facebook - tapahtumassa, ilmoittaudu tekstiviestillä p.040-7383505 tai e-maililla nea.rissanen@jardinea.fi. Saat paluuviestinä vahvistuksen siitä, mahdutko mukaan.

PIHAKONSULTAATIOKÄYNTI PIHASSASI

Pihakonsultaatiokäynti sinun pihassasi (suullinen konsultointi) 2h. Matkakuluja ei laskuteta erikseen Turussa ja lähikunnissa (max 20km).

  • Toimita ennakkoon valokuvia sekä mahdollisesti asemapiirros (mittakaavapiirros, jossa selviää rakennusten, kulkuväylien, mahdollisten isojen puiden ja kasviryhmien sijainnit, ilmansuunnat, naapurit)
  • Saat ideoita ongelmakohtiin, kasviehdotuksia, hoito-ohjeita yms.

PIHASUUNNITELMA

Mittakaavaan piirretyn pihasuunnitelman hinta sovitaan kohteen mukaan (esimerkkihinnat yllä). Tulen mielelläni katsomaan kohteen ja kuulemaan toiveet, jotta voin antaa tarkan tarjouksen suunnitelmasta. Voit myös tulla vierailulle referenssikohteeseen 'Jardinea' -pihaamme. 

Toimita ennakkoon valokuvia sekä mahdollisesti asemapiirros (mittakaavapiirros, jossa selviää rakennusten, kulkuväylien, mahdollisten isojen puiden ja kasviryhmien sijainnit, ilmansuunnat, naapurit). Kannattaa myös kerätä kuvia pihoista ja yksityiskohdista, jotka ovat sinulle mieleisiä, koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Mahdolliset rakennus- tai toimenpideluvat asiakkaan pitää hoitaa itse.

Pihasuunnitelma sisältää:

  • Tarvittavat käynnit pihassa (yleensä 2-3 kertaa) ja toiveiden kartoitus
  • Toiveiden jälkeen piirretyn suuntaa-antavan luonnoksen (rakennukset ja rakennelmat, kulkureitit, toiminnot ja kasvien sijoittelu), joka käydään yhdessä läpi ja tarkennetaan toiveet
  • Autocadilla puhtaaksi piirretty lopullinen suunnitelma (piirros lintuperspektiivistä) ja sanallinen selostus, kasviluettelot määrineen ja hinta-arvioineen, valittujen kasvien leikkausohjeet
  • Lopullisen suunnitelman jälkeiset muutokset laskutetaan lisätyönä

Ei sisällä:

  • Valaistussuunnitelmaa
  • Maamassojen tai pintamateriaalien määriä ja hintoja