PALVELUHINNASTO 2021

Esimerkkihintoja - kysy myös muita palveluita esim. tilaisuuden järjestämistä pihallamme
Opastettu pihakierros pihassamme

Osallistujamäärä max 10 henkilöä, kesto n. 1h. Seuraa tapahtumia Facebookissa tai varaa omalle seurueelle yksityinen kierros. Hinta per henkilö.

10€/hlö

Kesäkukkaistutuksen suunnittelu (ruukun halkaisija 40-70cm)

Ota kuva ruukustasi, kerro millaisista pidät ja millaisessa paikassa ruukku on. Kasvit laskutetaan tuottajan hinnaston mukaan. Hinta per ruukku.

15€

Valokuvaussessio pihassamme

Hääkuvaukset, rippikuvaukset ja muut kuvaukset, kesto 2h.

40€

Pihakonsultaatiokäynti pihassasi

Suullista konsultaatiota pihan hoitoon liittyviin ongelmiin, kasvivalintoihin tai kasvien sijoitteluun, kesto 2h.

150€

Pihasuunnitelma/rivitalon piha tai jokin yksityiskohta pihassa

Autocadilla piirretty suunnitelma, sisältää kasvien sijoittelut, lukumäärät ja hoito-ohjeet. Annan lisäksi tarjouksen valituista kasveista toimitettuna pihallesi.

500€

Pihasuunnitelma/omakotitalon piha (1.000 - 1.500m2)

Autocadilla piirretty suunnitelma, sisältää toimintojen suunnittelun, kasvien sijoittelut, lukumäärät ja hoito-ohjeet. Annan lisäksi tarjouksen valituista kasveista toimitettuna pihallesi.

1.800€

PALVELUKUVAUKSET

OPASTETTU PIHAKIERROS

Opastettu pihakierros pihassani max 10 hlölle (kesto n. 1h), jossa kerron kasveista ja niiden hoidosta. Merkitse kiinnostuksesi facebook - tapahtumassa, ilmoittaudu tekstiviestillä p.040-7383505 tai e-maililla nea.rissanen@jardinea.fi. Saat paluuviestinä vahvistuksen siitä, mahdutko mukaan.

KESÄKUKKAISTUTUKSEN SUUNNITTELU

Kesäkukkaistutuksen suunnittelu sinulla olevaan ruukkuun tai amppeliin. Mikäli haluat, voit noutaa kasvit Jardinea Oy:stä (kasvit laskutetaan tuottajan hintojen mukaan lisättynä hakumaksulla 5e) tai käydä itse ostoksilla puutarhamyymälässä tai taimistolla. 

  • Toimita ennakkoon valokuvia ruukusta ja sen sijainnista sekä valo-olosuhteet, toiveet värien tai kasvien suhteen ja tieto siitä, millainen hoitaja olet (kastelu, kuihtuneiden kukkien nyppiminen yms).

PIHAKONSULTAATIOKÄYNTI PIHASSASI

Pihakonsultaatiokäynti sinun pihassasi (suullinen konsultointi) 2h. Matkakuluja ei laskuteta erikseen Turussa ja lähikunnissa (max 20km).

  • Toimita ennakkoon valokuvia sekä mahdollisesti asemapiirros (mittakaavapiirros, jossa selviää rakennusten, kulkuväylien, mahdollisten isojen puiden ja kasviryhmien sijainnit, ilmansuunnat, naapurit)
  • Saat ideoita ongelmakohtiin, kasviehdotuksia, hoito-ohjeita yms.

PIHASUUNNITELMA

Pihasuunnitelma piirrettynä mittakaavaan hinta sovitaan kohteen mukaan (esimerkkihinnat yllä). Toimita ennakkoon valokuvia sekä mahdollisesti asemapiirros (mittakaavapiirros, jossa selviää rakennusten, kulkuväylien, mahdollisten isojen puiden ja kasviryhmien sijainnit, ilmansuunnat, naapurit). Mahdolliset rakennus- tai toimenpideluvat asiakkaan pitää hoitaa itse.

Sisältää:

  • Tarvittavat käynnit pihassa (yleensä 2-3 kertaa) ja toiveiden kartoitus
  • Toiveiden jälkeen piirretyn suuntaa-antavan luonnoksen (rakennukset ja rakennelmat, kulkureitit, toiminnot ja kasvien sijoittelu), joka käydään yhdessä läpi ja tarkennetaan toiveet
  • Autocadilla puhtaaksi piirretty lopullinen suunnitelma (piirros lintuperspektiivistä) ja sanallinen selostus, kasviluettelot määrineen ja hinta-arvioineen, valittujen kasvien digitaalinen valokuvakortisto hoito-ohjeineen 
  • Lopullisen suunnitelman jälkeiset muutokset laskutetaan lisätyönä

Ei sisällä:

  • Valaistussuunnitelmaa
  • Maamassojen tai pintamateriaalien määriä ja hintoja